K-Beauty znamka: Holika Holika

K-Beauty znamka: Holika Holika

S posebnim znanjem in izkušnjami, inovativnimi koncepti nege in edinstvenimi lepotnimi rutinami korejski kozmetični izdelki že nekaj časa navdušujejo uporabnike po vsem svetu in so nepogrešljivi za številne »lepotne odvisnike«. Vse več ljudi prisega na učinkovite in kakovostne sestavine korejskih izdelkov za nego kože.

V svet K-Beauty kozmetike vstopamo z južno korejsko blagovno znamko visokokakovostne negovalne kozmetike Holika Holika.

Znamka Holika Holika pripada družbi ENPRANI Co. Ltd. in je bilo ustanovljeno leta 2010. Blagovna znamka je prevzela azijski kozmetični trg in počasi, a vztrajno postaja popularna tudi v Evropi in Severni Ameriki. Ime blagovne znamke je sestavljeno iz korejske besede "holida", kar pomeni "skušnjava", in angleške pripone "-holic", kar pomeni "odvisen".

Blagovna znamka Holika Holika poleg pestre ponudbe izdelkov za nego obraza in telesa ponuja tudi nekaj make-up izdelkov za sijoč videz brez vidnih por!

Nagrajena in inovativna nega

Eden najbolj znanih izdelkov te blagovne znamke je Aloe 99% Soothing Gel. Pomirjujoč negovalni gel iz aloe vere, ki v hipu osveži suho in razdraženo kožo.

Še posebej priljubljene so celulozne maske za obraz, Pure Essence Sheet Masks, ki so na voljo v številnih različicah.

Njihova negovalna linija Good Cera je idealna za občutljivo in razdraženo kožo ter navdušuje s hipoalergenimi in negovalnimi sestavinami.

Za občutljivo in hitro razdražljivo kožo, ki je nagnjena k vnetjem, je priporočljiva negovalno negovalna linija Less on Skin. Le-ta navdušuje s hitro vpojnimi negovalnimi izdelki, ki zaradi nanosa ne motijo naravnega dihanja celic in na koži ne puščajo mastnega filma. Vsebovani biosaharid je znan po številnih pozitivnih lastnostih. Posebej velja izpostaviti vlažilni učinek in zaščito pred vplivi okolja!